Patisserie voor de horeca
Als horecagelegenheid wil je je gasten op en top in de watten leggen. Hoe onweerstaanbaarder je patisserie, hoe gelukkiger je gasten zich voelen.
Patisserieplezier!
Er is een verband tussen het geluksgevoel van mensen en verwennerijen. Dan mag iets lekkers bij de koffie, thee of als dessert als ultiem verwenmoment voor je gasten nooit ontbreken. Ons horeca-aanbod van patisserie zorgt voor patisserieplezier voor jou en je gasten. Elk gebakje of stuk taart is met de hand gemaakt, met veel liefde en trots. Wij vinden het namelijk heerlijk om ons stuk te bijten op originele vormen, kleuren en smaken. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en ieder ingrediënt is kakelvers. Dat zie je en dat proef je vooral.

Je eigen originele patisserie

Exclusief voor jouw restaurant, hotel of café geven we de creaties – op jouw verzoek – een persoonlijke touch. Zodat gasten alleen bij jou die ene unieke specialiteit kunnen verkrijgen met die uit duizenden herkenbare smaak(beleving). Zo onderscheid je jezelf op alle fronten.

Leverancier van patisserie nodig? Neem contact op
Zoek je een leverancier van patisserie voor jouw horecagelegenheid? En wil je dat jouw gasten wegdromen bij een heerlijk stuk taart of gebak? Enjoy-Cakes is dé leverancier van patisserie voor de horeca in Rotterdam en omstreken. Laat je verrassen en bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. 

Enjoy-Cakes maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. We delen geen gegevens met derde partijen.