Bruidstaarten met een vleug Rotterdam

Gaan jullie trouwen? Wow. Dan kan de voorpret niet vroeg genoeg beginnen, toch? Als je in (de buurt van) Rotterdam woont of wanneer je in Rotterdam wilt trouwen of er de bruiloft wilt organiseren dan zijn er volop mogelijkheden voor de dag van je dromen. Want Rotterdam heeft ‘t: van ruige, stoere trouwlocaties tot stijlvolle, romantische hotels, paviljoens en feestgelegenheden. Van fotospots op de havenkades tot hotshots in de Kuip. Van beauties van bruidstaarten en ontroerende aansnijmomenten tot bruidstaarten met een humoristische boodschap en een - lekker Rotterdams - hap-slik-weggehalte. Lachen en liefde is de boodschap.

TROUWEN IN ROTTERDAM = DE PERFECTE DAG CREËREN

Het wonderlijke van trouwen is dat jullie je dag tot in de perfectie mogen invullen en inkleuren. Jullie zijn vast al aan het filosoferen over allerlei dingen die je geregeld wilt hebben. Vooral voor jullie zelf, maar ook voor jullie gasten. Heel Rotterdam… nee…. heel de wereld mag weten dat jullie voor elkaar bestemd zijn.

Lekker dichtbij Rotterdam: jatoch, nietan?

LEKKER DICHTBIJ ROTTERDAM: JATOCH, NIETAN?
De aankleding van de dag en de bijzondere momenten weerspiegelen jullie persoonlijkheid en jullie liefde. Moet het een groot feest worden met alles erop en eraan? Of meer ingetogen, stijlvol en met subtiele souplesse? Aanzoek, ringen, trouwlocatie, bruidsjurk(en), kostuum(s), bruidstaart, aansnijmoment, fotoreportage, feestlocatie, de dj of de band, de gasten, wordt er gedanst, zijn er sketches… alles wat er op die dag gebeurt symboliseert wie jullie zijn en waar jullie voor staan. Ben je op zoek naar een bruidstaart of sweettable die past bij het verhaal dat jullie willen vertellen? Verlekker jullie zelf maar alvast, want de mooiste en lekkerste bruidstaarten van Rotterdam worden niet eens zo gek ver er vandaan gemaakt: in Spijkenisse. Vlakbij joh! Jatoch, nietan?

TROUWBEURZEN

Regelmatig zijn er trouwbeurzen in de buurt van Rotterdam zodat stellen zich kunnen oriënteren voor de perfecte bruiloft. Wij staan er ook regelmatig om mensen onze bruidstaarten en creaties te showen en te laten proeven. Volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van bruidsbeurzen waar we aan deelnemen.

Trouwlocaties Rotterdam

TROUWLOCATIES ROTTERDAM
Willen jullie precies weten wat er allemaal voor regeldingen zijn rondom trouwen, google dan even op ‘checklist trouwen’. Je vindt dan een aantal uitgebreide checklijsten. Bovenaan staat het prikken van de trouwdatum en daarop aansluitend het regelen van de gewenste trouwlocatie en ceremonie. Houd dit goed in de gaten. Populaire trouw- en feestlocaties in Rotterdam zijn vaak lang van te voren al volgeboekt. Onze top 5 voor trouwlocaties:

-Lommerrijk
Inspirerende locatie aan de Bergse Plas. Stijlvol, modern-chic, met paviljoen en open minded.
-Kasteel van Rhoon
Romantische en vorstelijke locatie aan de rand van Rotterdam, omheind door een authentieke (fotogenieke) tuin.
-Van der Valk Ridderkerk
Vertrouwde kwaliteit, modern, stijlvol en ideaal gelegen langs de A15 dichtbij Rotterdam.
-The Boathouse
Robuust en stoer meets beachlife. Gelegen aan het strand van de Kralingse Plas.
-De machinist
Een authentiek pand aan de zuidkant van de Coolhaven. Hier ademt historie en nostalgie, maar ook creativiteit en inventiviteit. Rauw en stijlvol

Blog bruiloft
Blog bruiloft

Logo Enjoy-Cakes
Joyce Smaling

Oprichter Enjoy-Cakes

Datum:


Recente blogs: