Bruidstaarten

Bruidstaarten om van te dromen

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Wij ontwerpen bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Uniek, persoonlijk en wáánzinnig lekker. Het enige dat je nog hoeft te zeggen is... "ja". 

 

Bruidstaart... precies zoals jullie het willen

Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Lactose- glutenvrij? Alle creaties zijn mogelijk.

 

Jullie perfecte bruidstaart: van idee tot ontwerp

Tijdens een persoonlijk gesprek wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak van jullie bruidstaart. Jullie zijn daarvoor van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. De verfijning van het ontwerp en smaak is ons specialisme. Daarover maken we heldere afspraken. Het gaat erom dat jullie bruidstaart tot in de perfectie wordt geserveerd en volmaakt is. Niets is daarbij te gek. Ook niet als jullie naast de bruidstaart andere lekkernijen willen voorschotelen, zoals een cupcaketoren, een macarontoren of volledig verzorgde sweettables.

 

Bruidstaarten in regio Den Haag, Rotterdam en Voorne-Putten

We verzorgen bruidstaarten in heel de Randstad. Vooral regio Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Dordrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Gouda, Capelle, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Brielle, Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal.

 

Kwaliteit gegarandeerd

Enjoy-Cakes werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. En natuurlijk is jullie bruidstaart op het gewenste moment klaar. Maak van jullie bruidstaart een ‘onvergetelijke kers’ op jullie bruiloft. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.