Bedrijfstaarten

Bedrijfstaarten voor elke gelegenheid
Ieder bedrijf heeft ze: taartmomenten. Naar aanleiding van een een jubileum, een directeur die met pensioen gaat, een nieuw pand, een verjaardag, een ‘dank voor de inzet’, een relatiegeschenk, noem maar op. Een uniek ontwerp geeft een taart nét even die knipoog, het cachet of extra dimensie. Enjoy-Cakes verzorgt bedrijfstaarten volledig op maat en helemaal naar wens.

Niets is te gek:

Voor 1 tot 500 man (of meer)
Van eenvoudig tot uitgesproken creatief
Volledig geboetseerd of (alleen) met print
Alleen bedrijfslogo of unieke 3D creatie
Op factuur
Bezorgen of afhalen

Ondersteboven van een bedrijfstaart
Een lekker stuk taart praat gezelliger tijdens een klantgesprek. En een speels idee met bedrijfslogo kan het ijs breken. Kortom, taart is niet alleen een heerlijke versnapering als er iets te vieren valt, maar ook een manier om te communiceren. Op een beurs, tijdens een evenement of gewoon ‘in huis’. Wil je een collega of je bedrijf écht op de taart zetten? Bel of mail ons dan.

Enne... oh ja... taartworkshops voor bedrijven
Naast het ontwerpen en leveren van bedrijfstaarten, organiseert Enjoy-Cakes ook taartworkshops; zeer geschikt voor personeelsverenigingen en als teambuildingsuitjes. Het bedenken, ontwerpen, boetseren en maken van een taart is een ontspannende manier om collega’s op een andere manier beter te leren kennen. The finishing touch is de zelfontworpen taart die iedere deelnemer mee mag nemen. Taartworkshops vinden ‘in company’ plaats of in onze taartenwinkel.

Onze creaties