Patisserie

Smaakvolle kunstwerken
De overheerlijke appeltaartlucht wint het vandaag misschien van de net afgekoelde macarons. Maar morgen? Dan staan de petit-fourtjes te trappelen om de oven in te gaan. Enjoy-Cakes maakt patisserie met de beste ingrediënten en niet-te-filmen-zo-lekker.

Wat is patisserie? Een heerlijke familie!
Wij horen je al denken: “Patisserie? Wat is patisserie?” Patisserie staat voor lekkernijen die niet alleen een genot zijn om te eten, maar ook om naar te kijken. Een patissier maakt eigenlijk kleine kunstwerken van allerlei zoetigheden en gebak. Cupcakes, hazelnootcarameltaart, cheesecake, worteltjestaart, red velvet , miljardairsgebak of chocoladetruffeltaart... het behoort allemaal tot de patisserie-familie.

Mini-verwennerijen
Onze patisserie is ideaal als je op zoek bent naar mini-verwennerijen – bijvoorbeeld tijdens een event of een gelegenheid - die je kakelvers wilt voorschotelen aan je gasten. Of om (stiekem) zelf van te snoepen. Je mag hopen dat je vingers er nog aan zitten.Kom langs in onze taartwinkel of – als u van geba... eeh gemak houdt – bel of mail ons – en wij regelen alles.

De patisserie van Enjoy-Cakes

Onze zoete verwennerijen € 3,65 per stuk
Voor 6 pers vanaf € 29,95
Voor 12 personen vanaf € 43,50