Kinderfeestjes

Kinderfeestje taart maken

Je kunt bij ons verjaardagstaarten bestellen, maar ook je kinderfeestje bij ons vieren. Van ieder kinderfeestje maken we een écht smulfeest en leren we hen alle kneedjes van het taartenbakkersvak. We organiseren kinderfeestjes voor twee leeftijdsgroepen: kinderen van 6 jaar en ouder én kinderen van 4 tot 6 jaar.

 

Zelf taart maken tijdens je kinderfeestje (6 jaar en ouder)

Kinderen vinden het heerlijk om hun creatieve ei kwijt te kunnen. Met onze kinderfeestjes doen we daar een taartschep bovenop. Wij helpen ze om de mooiste taart ooit te maken. Kinderen bedenken hun eigen creatie en gaan aan de slag met vullen, snijden, bekleden, kleuren en versieren met behulp van grappige malletjes en uitstekers. Dat vinden ze supercool èn superlekker. Want we knijpen een oogje toe als ze stiekem willen proeven. Na afloop van het kinderfeestje maken we nog een leuke groepsfoto met de taarten en mag iedereen zijn of haar eigen creatie meenemen.

 

Informatie en prijzen kinderfeestje voor 6 jaar en ouder:

  • Kosten bedragen 25,50 per kind, inclusief drinken en iets lekkers.
  • Reserveren is mogelijk op woensdagmiddag of zondagmiddag ( reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen)
  • Leeftijd is vanaf 6 jaar
  • Deelname minimaal 6 kinderen

 

Je kinderfeestje nóg leuker maken?

Reserveer dan een Smulfeest en kom met zijn allen van tevoren lekker pannekoeken eten of geniet van onze gezellige mini high tea (met scones en andere lekkernijen). 

  • Kosten bedragen 29,95 per kind, inclusief workshop.

 

Cupcakes versieren voor de allerkleinsten

Voor kinderen van 4 tot 6 jaar is een taart maken vaak nog iets te moeilijk. De allerkleinsten versieren daarom tijdens een kinderfeestje zes cupcakes. Ze krijgen alle ruimte om met mallen, uitstekers, glitters en pareltjes prachtige kunstwerken van hun cupcakes te maken. Eén daarvan mogen ze ter plekke opeten, de andere vijf nemen ze mee naar huis om te showen (en uit te delen). Tussendoor regelen we natuurlijk wat drinken en wat lekkers en is er genoeg tijd om de cadeautjes uit te pakken. 

 

Informatie en prijzen mini-kinderfeestje voor 4-6 jaar:

  • Kosten bedragen 20,95 per kind, inclusief drinken en iets lekkers.
  • Reserveren is mogelijk op woensdagmiddag of zondagmiddag ( reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen)
  • Leeftijd is van 4 tot 6 jaar
  • Deelname minimaal 6 kinderen

 

Kinderfeestje taart maken reserveren of vragen?

Kom gezellig langs in de winkel of neem contact met ons op.