Gender reveal taarten

De onthulling: jongen of meisje? 

Jij weet het lekker al. Het is jouw geheim… en niemand anders mag het weten. Of je weet zelf het geslacht van je kindje niet. Dit is hét moment dat jij aan je familie en vrienden wilt laten zien: is het een jongen of meisje? 

 

Gender reveal taart

Ook al is de kans fifty-fifty, de verrassing is altijd compleet bij gender reveals. Wij regelen jouw gender reveal taart op de manier zoals jij dat wilt. Je kunt ‘m thuis zelf aansnijden. Maar dat mag ook bij ons, bijvoorbeeld in combinatie met een high tea. Daar hoort natuurlijk bij dat we meespelen in het complot. Tenminste, als jij dat wilt. Wij zijn er in ieder geval wel voor in :).


Jij mag kiezen…

Een gender reveal taart onthult het geslacht van je kindje. De vulling toont of het een jongen of meisje is. Weet je zelf het geslacht? Dan mag je ook zelf de taart bakken als je wilt. Je kunt trouwens ook kiezen voor iets anders lekkers met een roze/blauwe vulling, bijvoorbeeld cupcakes. Weet je zelf het geslacht nog niet? Dan gaan wij in het geniep voor je aan het werk om van de onthulling een feest te maken. We leggen je graag uit wat de handigste werkwijze is. 


Meer weten over onze gender reveal party mogelijkheden?

Bel of mail ons of kom langs in onze taartenwinkel.