Taarten bakken met kinderbakparadijs in Spijkenisse

Op woensdagmiddagen is onze bakkerijwinkel tijdens een kinderfeestje een walhalla voor de kleinste allergrootste baktalenten en decorateurs van de toekomst. De kleine bakkertjes mogen dan – onder onze begeleiding –zelf aan de slag in de bakkerij met taartenbakgereedschap. De ruimte waar ze fröbelen is knus en overzichtelijk, we zetten een leuk muziekje op, en de kinderen wanen zich in ons Kinderbakparadijs. Alle bakresultaten mogen ze thuis laten zien en oppeuzelen.

Tijdens het kinderfeestje ontvangt elk kindje zijn of haar eigen taartje. Deze hebben wij al gebakken. Samen gaan we de taarten vullen en afsmeren. Hierna volgt een kleine pauze met zelf-gedecoreerde cupcakes en siroop. Na de pauze zijn de taartjes klaar voor het bekleden met de uitrolmachine. En wordt het tijd voor het leukste gedeelte van het feestje: het versieren van je taart! Wij zorgen voor heel veel mallen, uitstekers, rolstokken en glitters. Na het feestje ontvang je nog een mooi bakkersdiploma en kun je thuis je bakresultaten laten zien!

Wil je nog een stapje verder? Breidt je feestje dan uit met een kinder high tea of pannenkoeken smulfeest!

Informatie

Vanaf 6 kinderen. Vanaf 6 jaar.
Kinderfeestjes: €27,50 per kindje.
Kinderfeestje plus high tea of smulfeest : €31,00 per kindje

Waar?

Je vindt ons Kinderbakparadijs aan de Voorstraat 45 in het centrum van Spijkenisse. Onze winkel is roze, dus valt lekker op tussen de rest. Kun je ons toch niet vinden? Vertrouw op je neus en ga op de geur af.

Enjoy-Cakes maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. We delen geen gegevens met derde partijen.