Enjoy-Cakes bakt door, genieten doe je thuis

Door de Coronasituatie mogen we je de komende periode helaas niet meer op ons terras en in onze bakkerijwinkel verwennen met kopjes koffie, thee en verrukkelijke taart of patisserie.

We blijven (deels) open!
Taarten, patisserie en andere zoete zaligheden kun je wèl nog steeds bij ons bestellen en/of afhalen om ze daarna thuis op te peuzelen. Ook voor bruidsgesprekken blijven we bereikbaar en beschikbaar. Op zaterdagen zijn we van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Doordeweeks hanteren we aangepaste openingstijden.

Wil je een bestelling doen of een afspraak maken?
Bel of whapp ons dan eerst even, 06-13263385, dan gaan we voor je aan de bak.

Je bruiloft of feest uitgesteld? Wij ‘verhuizen’ met je mee.

Allereerst willen we iedereen bedanken voor de hartverwarmende reacties die wij momenteel binnenkrijgen. Het lekkers dat momenteel bij ons wordt besteld biedt vooral troost, een hart onder de riem. Mooi om te zien! De betrokkenheid van onze klanten maakt ons trots.

Bij Enjoy-Cakes willen we bruidsparen, jarigen, aanstaande vaders en moeders, pensionarissen en al die anderen die iets te vieren hebben een onvergetelijk moment bezorgen. Helaas komt daar nu voor sommigen de klad in. Wij doen ons best om daar op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan.

We vinden het uiteraard enorm vervelend als je bij ons een (bruids)taart hebt besteld en jouw droomdag en/of de gezelligheid waar je je op verheugde voorlopig niet kan doorgaan. Maar geen zorgen, wij ‘verhuizen’ gewoon met je mee naar de nieuwe datum.

We hopen op je begrip voor deze oplossing. We willen je dan ook bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, in het verleden, maar ook in de toekomst. Voor nu: zorg goed voor jezelf en voor iedereen om je heen. Samen gaan we het redden.

Groet,

Joyce Smaling en Team
Enjoy-Cakes