Candy dripp cakes

Snoeptaart met wow-effect

Ben je (af en toe) een snoepkont? Candy dripp cakes - in het Nederlands: snoep druiptaarten  - zijn helemaal hot. Je kunt er echt alle kanten mee op. Het allergaafste is dat jouw favoriete smaken en verschillende soorten snoepgoed of fruit elkaar een high-five geven. Houd je van nougat, Oreo of toch liever M&M’s? Dan creëren wij voor jou een speels effect op een prachtige druiptaart. En nog superlekker ook. Verslavend gewoon! 

 

Dandy candy dripp cakes

Je kunt het zo gek niet bedenken of we maken het. Ben je helemaal gek van drop, pepermunt of winegums? Of weet je wat, alles door elkaar? Een chocodrip in een veld van fruit? Of een thema taart? De taart zelf is minder zoet, omdat er geen fondant wordt gebruikt. Maar van de contrasten in smaak, de mogelijkheden en de looks van onze snoeptaarten sta je echt met je mond vol tanden. Begin 19e eeuw noemde met dit ‘Dandy’: er zijn geen regels, geen grenzen, een beetje gek mag en het ziet er top uit. Natuurlijk kunnen we ‘m ook opmaken met je favoriete karakter(s) of een foto.

 

Candy dripp cake bestellen?

Wil je zo'n superdruiperige snoeptaart bestellen? Of wil je een keer zo’n verrukkelijk stuk candy dripp cake bij ons proeven in onze taartenwinkel of op ons zonnige terras? Neem contact op of kom bij ons langs. 

 

Onze creaties