Blogs

“Mmmmm… hier kan je me echt ’s nachts voor wakker maken.” Het is natuurlijk geweldig wanneer gasten na een bezoek aan jouw horecagelegenheid zo’n mooi compliment geven. Dus daar wil je er graag meer van. Jouw patisserie-aanbod kan daarvoor een niet te onderschatten kartrekker zijn. Of beter nog, een van je paradepaardjes. Hoe krijg je dat voor elkaar?

“Heerlijk heel de dag met een taart bezig zijn, af en toe iets snoepen, lekker kletsen met de meiden… Dat klinkt als een topbaan toch? Dit klopt ook wel, alleen het is toch nèt iets anders dan je misschien verwacht.” Sandra, onze bakker en decorateur van het eerste uur, vertelt hoe zij het bakkersvak Enjoy-Cakes elke dag opnieuw kleur geeft.

Gaan jullie trouwen? Wow. Dan kan de voorpret niet vroeg genoeg beginnen, toch? Als je in (de buurt van) Rotterdam woont of wanneer je in Rotterdam wilt trouwen of er de bruiloft wilt organiseren dan zijn er volop mogelijkheden voor de dag van je dromen. Want Rotterdam heeft ‘t: van ruige, stoere trouwlocaties tot stijlvolle, romantische hotels, paviljoens en feestgelegenheden. Van fotospots…

Op een regenachtige woensdagochtend kozen wij dit eerste onderwerp uit. Joyce haar eerste reactie was: “Oei, echt? Spannend!” Gelukkig kwam zij al gauw los en begon ze in geuren en kleuren te vertellen hoe haar zoete verhaal begon.